Nasi Briyani Hargo Pecoh Kpalo – Terengganu 360!

Tempat Makan Tengah Hari di Terengganu – imrantalib.com

Hari ni kawan kawan ,saya berkesempatan untuk singgah ke kedai Nasi Briyani Hargo Pecoh Kpalo yang terletak di Bukit Tunggal, Kuala Terengganu. Lunch gais, lunch. Anda nak lunch di Kuala Terengganu. Ha meh sini meh. 

Kedai ni yang dimiliki oleh Puan Eily, adalah antara kedai nasi briyani yang paling sedap yang pernah saya rasa di Kuala Terengganu. Jika kawan kawan ada singgah ke mari ke sini, jangan lupa. Singgah lah ke sini.

Dibuka setiap hari dari jam 11 pagi – 4 petang, nasi briyani ni memang lain dari yang lain. dan jika anda berkesempatan merasa ayam goreng dan sambal hijau nya yang fresh, percayalah. hidup anda tidak akan sama lagi selepas ini. Takde gambar gais. Sebab dah makan dulu. Sorry.

Tempat Makan Menarik Di Kuala Terengganu – Lunch!

Anda juga boleh membuat pesanan secara COD dari kedai beliau. Untuk berbuat demikian, anda boleh terus call/whatsapp nombor 019 – 912 8228 atau menghubungi Puan Eily di facebook beliau di sini 

Untuk lokasi tepat WAZE ke sini, anda boleh klik link google maps di bawah:

Selamat mencuba gais!


 

Dah lunch? nak cari tempat nak dinner pulak hoi jom ke sini!   Pilihan Makanan Asia, dan western yang enak! Jangan lupa ajak saya gais!

Instagram @imrantalib

———————————

Kredit dengan kebenaran dari blogger @imrantalib – www.imrantalib.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *