Tempat Makan Menarik Di Terengganu – Ayam Geprek AG

Tempat Makan Menarik Di Terengganu – Ayam Geprek AG

 

Anda mencari tempat makan yang sesuai untuk anda nikmati ketika anda berada di terengganu? atau jika anda di terengganu dan ingin menikmati juadah yang berbeza? Usah risau!

Ayam Geprek AG – Kini Dibuka di Terengganu!

Ayam Geprek AG – tarikan destinasi makanan terkini di Terengganu!

Menyajikan sajian ayam geprek pedas dan ayam kicap “low level pedas”, ayam geprek AG adalah antara tempat tumpuan warga terengganu untuk menikmati makan tengah hari!

Anda mempunyai pilihan untuk makan menu Ayam Geprek AG – dengan level pedas 80%, manakala untuk anda yang inginkan sesuatu yang lebih lembut di perut, anda boleh mencuba Ayam Kicap AG dengan level pedas 20% sahaja!

 

Air pula dihidangkan di dalam kole, dan disediakan di dalam plastik ikat tepi – mudah bagi anda untuk bawa pulang! Kedai Ayam Geprek AG menghidangkan air dalam kuantiti yang banyak, bagi memudahkan anda menikmati juadah pedas tersebut tanpa sebarang rasa menyesal!

 

Dan jika air anda masih ada setelah anda selesai makan di kedai, anda boleh bawa pulang air tersebut! Tak membazir hoi!

Untuk ke sini, anda hanya perlu tekan link ini sahaja – lokasi Ayam Geprek AG – dan secara automatik google maps / waze akan terbuka dan terus menunjukkan lokasi kedai ni. Ataupun klik je peta kat bawah ni.

 

Anda pernah cuba makan di sini? Kongsi bersama kami di komen, atau tag kami dengan hashtag #terengganu360 untuk kami feature di Instagram @ facebook @ website kami!

Whatsapp kami di 014-653 0402 untuk memberikan sebarang cadangan atau rekomendasi kepada kami.

——————–

Jangan lupa untuk follow instagram kami di @terengganu360
Layari Facebook Kami di facebook.com/terengganudaruliman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *